Zařízení & příslušenství
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Nakládané ředkvičky
-
15 gramů soli
-
15 gramů krystalového cukru
-
100 gramů octa kvasného
-
300 gramů vody
-
5 gramů hořčičného semínka
-
700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
-
250 gramů slunečnicového oleje
-
100 gramů čerstvého kopru
-
30 gramů jablečného octa
-
2 žloutky
-
10 gramů krystalového cukru
-
5 gramů soli
Pohankové chipsy
-
100 gramů pohanky loupané
-
250 gramů vody
-
řepkový olej na smažení
-
přepuštěné máslo na opečení ředkviček
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.63 g
Kalorie
3313 kJ /
791 kcal
Tuk
70.88 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
30.88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sorbet z mraženého ovoce
10min.
Pesto s mákem a chilli
10min.
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Červené pesto
5min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Citrónové máslo s petrželí
50min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10min.
Citrónová marmeláda s medem a se zázvorem
1hod. 30min.